Skip to product information
1 of 6

Smidgin Shop

Smidgin XO Barrel Aged Gin, 500ml

Regular price ден 2,990.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,990.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

После стотина проби, дестилации и дегустации успеавме да го создадеме и четвртиот член на семејството Smidgin, големиот ХО.

Smidgin XO е ултра премиум џин со врвен квалитет спакуван во шише од 500 мл со јачина на алкохол од 56% и слатки ароми на чоколадо, ванила и крем бруле.

По 200 дена одлежување на класичниот Smidgin во буре од Шардоне ја добивме лимитираната серија на Smidgin XO од само 500 шишиња.

Ако сте љубител на нешто ново и единствено и уживате во голтка квалитетен пијалок, тогаш Smidgin XO има се што е потребно за да ги задоволи вашите сетила и да ви приреди едно неповторливо искуство.